Voormalig kinderverpleegkundige, inmiddels pedagogisch behandelaar en vooral moeder van Stijn, Teun, Anne en Siem... Je zou dus wel kunnen stellen dat mijn hart bij baby's/ kinderen ligt. Logisch dus dat mijn webwinkel hier "iets mee te maken moest hebben."  Vandaar dat de webwinkel  bestaat uit babytextiel van ons eigen merk: XX-JE!

Alles uniek, handgemaakt en van eigen ontwerp.

Omdat het huidje van je baby nog erg kwetsbaar is, zijn wij ten eerste erg zorgvuldig in het maken van onze stoffenkeuze. We maken gebruik van kwalitatief goede, zachte, katoenen stoffen met het OEKO TEX  en GOTS keurmerk. Enkele merkstoffen waar wij veel mee werken zijn; Lillestof, Qjutie Kids, Dapper stoffen, Swafing en Elvelykcan Design.  

Ten tweede zijn wij erg secuur in de afwerking van onze producten, zodat er nooit een ritsje of naadje zal schuren op het huidje van je baby. Puurheid en zachtheid staan centraal bij onze producten.

 

Op verzoek van een neonatologie afdeling, zijn we ook gestart met het maken van textiel, specifiek voor prematuren. Deze "extra soft" collectie is helemaal afgestemd op de mega mini's! De eerste artikelen zijn al te vinden in de webshop!

 

Mocht er iets niet in de juiste maat zijn, of wilt u een andere samenstelling qua stof, stuur ons dan gerust een mailtje! Dan kijken we wat er mogelijk is.

 

En............We hebben iets nieuws!!!!!!! In het verlengde van mijn werk als pedagogisch behandelaar, maak ik invul(dag)boekjes over specifieke thema's, speciaal voor kinderen. Kijk voor meer informatie op de pagina van XX-JE boekjes.

 

 

Nieuwsgierig geworden??

Neem gerust een kijkje!!

XX-JE van Pippeloen

 

                            

© 2012 - 2022 Pippeloen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel